alanya property
alanya property
alanya property
property alanya nations flags
Om os
Forside
Firma Profil
Servicepakke
Ejendomsforvaltning
Købsprocedure
Gæstebog
Turkey
Antalya
pant
Om Alanya
Hvorfor investere i ejendom i Tyrkiet
Samarbejdspartnere
Kontakt os
Vores TIlbud
Søg
Lejligheder
Villaer
Hoteller
Grunde
vores projekter
Ekstra
Nyttige lenker
property alanya
Alanya
Antalya

alanya real estate
property alanya Søg property alanya Lejligheder property alanya Villaer property alanya Hoteller property alanya Grunde property alanya vores projekter property alanya alanya real estate
 
alanya property

KONAKLI LEJLIGHEDER

Ejendom Detaljer

Priser fra109,000 - 185,000 € Ref No479 placeringKonakli Ejendom TypeLejligheder Soveværelser2 betingelse Til salg til stranden 300 m til center 2.0 km År 2009 overflade 118 m2 Besøgende 28976
Sunset Beach Residence 6

 

Beach Residence er et prosjekt som blir bygget ved stranden i Konakli - Alanya på en 10 750 m2 stor tomt i en fantastisk skråning mot havet. Det er nok umulig å finne en slik flott beliggenhet i dette området lenger. Det ligger kun 300 m fra stranden, 2 km til Konakli sentrum og 250 m til butikker og restauranter.

På stranden nedenfor komplekset har beboerne mulighet til å bade på den rolige stranden, dykke i grottene like ved, fiske eller benytte de aktivitetene hotellet ved siden kan tilby, parasailing, jetski mv. Det er også et badeland under oppføring ca 1 500 m herfra, og dette skal stå ferdig sommeren 2008.

Alanya sentrum ligger kun 8 km unna, og 2 km fra komplekset ligger den nye Alanya Yacht Marina som står ferdig iår. Vestsiden av området vil være grøntareal, mot stranden er det skogområde og mot nord ligger de flotte Taurusfjellene.

Det siste av det nye og de mest moderne materiell samt finish skal benyttes for å gjøre enhetene enda mer attraktive og eksklusive i tillegg til den supre beliggenheten. De fleste dubleks leilighetene vil bli bygget med sørvest beliggenhet, og vi kan med sikkerhet si at solnedgangen 300 dager i året vil bli en ekstra gave til de nye eierne. Med grillparty på balkongen og nytelse av tyrkisk vin, er vi sikre på at solnedgangen blir enda mer uunnværlig. Beliggenheten og utsikten er ikke bare en limit for en perfekt havutsikt og solnedgang, men også for en utrolig utsikt mot fjellene og den populære borgen i Alanya samt utsikt dag og natt mot det store designede bassenget og Konakli by. En spesiell beliggenhet i et skrånet landskap like ved stranden!

Prosjektets fase 1 vil bestå av penthouseleiligheter (120 m2 + terrasser), dupleks leiligheter (93 + 18 m2 terrasse) og leiligheter i første etasje (76 m2). Her bygges det totalt 4 etasjer, og alle enhetene er veldig romslig og komfortable. I alle luksusleilighetene med 3 eller 2 soverom er det 2 bad, hvorav det ene er tilknyttet hovedsoverommet og har boblebad. Leilighetene som ligger øverst vil ha en fatastisk utsikt og her vil boblebadet monteres mot enden av terrassen slik at man kan sitte i karet og nyte utsikten.


Detaljer:

  • PVC vinduer med doble glass og skyvedører mot balkongen

  • MDF kjøkken med granitt kjøkkenbenk, kjøleskap, komfyr, kjøkkenvifte, vaskemaskin

  • jacuzzi og elektrisk varmtvannstank på badet

  • varmekabler i gulvene på stuen og badet som er tilknyttet hovedsoverommet

  • aircondition med kald og varm luft

  • elektronisk nøkkelring

  • satelitt tv-anlegg

Utendørs fasiliteter

Ca 300 m2 basseng med flott hav, fjell & solnedgangs utsikt, stort barnebasseng, pool kafe - bar, solsenger, innendørs velvære & helse senter med innendørs svømmebasseng, innendørs jacuzzi, sauna, tradisjonelt Tyrkisk Bad, fitness center, sjokk-kalde dusjer, omkledningsrom, trådløs internett tilknytning ved bassengområdet og i hageområdet, rekkverk rundt eiendommene.


Hage og omgivelser:

Det finnes totalt, 4600 mr2 grønt areal i prosjektet, 51 m2, grønt areal pr.enhet, inklusiv, gangstier, svømmebasseng, og solterrase. Det vil bli plantet ca.100 typer trær & blomster for å gi den beste naturlige & fargerike opplevelsen, i tillegg til kveldsbotanisk hage, lekeområde for barn, grill plass, vannfall, rullesteins gangstier, fuglerede, statuer, som skal designes av en meget anerkjent landskapsingeniør fra byen.

Priser:

  • dupleksleiligheter fra 109.000 €

  • penthouseleiligheter fra 175.000 €

alle billeder

properties alanya  
property alanya | turkey property | belek property | side real estate | real estate alanya | property in europe
alanya